Ontstaan NL

Hoe Nørthern Lands scandinavisch design begon aan te bieden.

Vlaggen Scandinavische landen

Scandinavië, een samenhang van de Noord-Europese landen die samen een culturele en regionale entiteit vormen dat heel uitgesproken is tegenover de rest van Europa. Verder dan een gemeenschappelijke economie en culturele historie delen zij, behalve Finland, een soortgelijke taal.

Nergens anders hebben designers zich gebaseerd op een democratische aanpak bij een design dat streeft naar het sociaal ideaal en de verbetering van de levenskwaliteit via passende en betaalbare designs. Het zijn dan ook deze moralen die ervoor zorgden dat het Scandinavisch design groeide sinds 1920 en evolueerde tot wat het nu is: één van de meest gegeerde interieurstijl in de wereld. Hoewel het oppervlak van deze regio groter is dan Spanje, Groot-Brittannië en Frankrijk tezamen, zijn hun inwonersaantallen behoorlijk minder. De meeste mensen leven langs de kust of in grote zuidelijke agrarische gebieden, waar de meeste steden zich bevinden. De rest van Scandinavië is bedekt met bomen en bergen, wat zorgt voor zeer moeilijk bewoonbare plaatsen. 

Bij Nørthern Lands bieden wij designs die deze 2 verschillen in Scandinavië integreren tot 1 geheel: het robuuste van de natuur, samen met de gezelligheid dat men terugvindt in elk van de steden in deze regio.

We zorgen dat de warmte en gezelligheid van de steden, samen met de aardse producten van de bossen en bergen, leiden tot 1 optimaal design. Een product dat het verlengde is van Scandinavië.

Volgende lezen

Hoe de liefde voor interieur ontstond in Scandinavië.

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.