Øver ons

Nørthern Lands?

Hey daar, welkom bij onze website! Wij zijn een niet alledaagse naam en een redelijk jong bedrijf, maar dat betekent niet dat onze passie minder is dan andere! Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van wat wij het mooiste interieur vinden: Scandinavisch interieur.

 

Onze visie

Iedereen bij Nørthern Lands is ervan overtuigd dat er een immens verschil is in het thuis zijn en het thuis voelen. Iemand die zich thuis voelt is iemand die rust vindt in zijn of haar interieur en die helemaal op zijn of haar gemak is. Scandinavisch interieur ligt exact in dezelfde lijn met dit denken. Daarom willen wij ervoor zorgen dat onze ontwerpen bij zoveel mogelijk mensen terecht komen, zodat iedereen hetzelfde gevoel kan ervaren.

Onze missie

Nørthern Lands is dus weldegelijk gestart vanuit de visie dat ons Scandinavische ontwerpen zo veel rust en gratie uitstralen, dat er een warm gevoel ontstaan vanbinnen. Dat warm gevoel is exact wat we willen bereiken en dat is ons bestaansrecht!

Verder bent u, de klant, altijd de koning. Daarom willen we het voor u zo gemakkelijk mogelijk maken! We hanteren een gratis verzending en gratis retour voor alle producten die jullie bij ons aankopen. Dit doen we omdat we weten dat online aankopen soms een grote stap kan zijn.

Hoe kan je ons herkennen?

Een onderschijdend design en een kenmerkende Ø? Dat is zeker van ons!