Sla over tot inhoud
Vóór 16u besteld is de volgende dag gratis thuis! Sluit
Nørthern Lands?

Dag allemaal, welkom bij de website van Nørthern Lands! Wij zijn een niet alledaagse naam en een redelijk jong bedrijf, maar dat betekend niet dat onze passie minder is dan andere! Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van wat wij het mooiste interieur vinden: Scandinavisch interieur.

Onze visie

Iedereen bij Nørthern Lands is ervan overtuigd dat er een immens verschil is in het thuis zijn en het thuis voelen. Iemand die zich thuis voelt is iemand die rust vindt in zijn of haar interieur en die helemaal op zijn of haar gemak is. Scandinavisch interieur ligt exact in dezelfde lijn met dit denken. Daarom willen wij ervoor zorgen dat onze ontwerpen bij zoveel mogelijk mensen terecht komen, zodat iedereen hetzelfde gevoel kan ervaren.

Onze missie

Nørthern Lands is dus weldegelijk gestart vanuit de visie dat ons Scandinavische ontwerpen zo veel rust en gratie uitstralen, dat er een warm gevoel ontstaan vanbinnen. Dat warm gevoel is exact wat we willen bereiken en dat is ons bestaansrecht!

Verder bent u, de klant, altijd de koning. Daarom hanteren we heel veel klantvoordelen, zoals: gratis verzending, vandaag besteld morgen in huis, en een gratis retour van 14 dagen na aankoop. Dit hebben wij niet toevallig gedaan, want wij weten dat een aankoop via internet soms een grote stap kan zijn en op deze wijze willen wij u daarin tegemoetkomen.

Hoe kan je ons herkennen?

Een onderschijdend design en een kenmerkende Ø? Dat is zeker van ons!

Bekijk ons design!