Ons Verhaal

Welkom bij Nørthern Lands, een Scandinavisch interieurmerk dat net even anders is dan de rest. We zijn niet zomaar een merk dat zich richt op het minimalisme en de rustige kleuren die je vaak ziet bij Scandinavisch design. Nee, wij zijn veel meer dan dat. We zijn levendig, alternatief en hip, en we willen ons onderscheiden van de massa.

Onze inspiratie

Ons verhaal begon in het noorden van Europa, waar we werden geïnspireerd door de overvloedige natuur en de rijke geschiedenis van het gebied. We waren gefascineerd door de manier waarop de mensen daar leefden en hoe ze hun huizen inrichtten. Het was allemaal zo anders dan wat we gewend waren in de rest van Europa. We zagen een kans om deze unieke stijl te introduceren bij een groter publiek, en zo werd Nørthern Lands geboren.

Onze missie

Onze missie is om onze klanten te inspireren en te laten zien dat er meer is dan alleen maar minimalisme. We willen een interieurmerk zijn dat staat voor diversiteit, originaliteit en creativiteit. We willen dat onze klanten zichzelf kunnen uiten in hun interieur, en dat ze hun eigen persoonlijkheid en stijl kunnen laten zien in hun woonruimte.

Onze visie

Onze visie is om het Scandinavisch interieurdesign opnieuw uit te vinden. We willen onze eigen draai geven aan de traditionele stijl en deze moderniseren. We willen dat onze klanten een nieuw gevoel krijgen bij het woord 'Scandinavisch'. Een gevoel van opwinding en avontuur, in plaats van rust en minimalisme.

Onze producten zijn zorgvuldig geselecteerd uit de ontwerpen dat onze stijl het beste omschrijven, uit het verleden en de toekomst. We kiezen alleen de meest unieke en interessante items, die passen bij onze visie en missie. Onze collectie omvat alles om jouw interieur zo uniek en persoonlijk mogelijk te maken.

We willen ons verbonden voelen met onze klanten en staan open voor nieuwe ideeën en suggesties. We zijn altijd op zoek naar manieren om onszelf te verbeteren en te groeien.

We hopen dat je net zo enthousiast bent over Nørthern Lands als wij. Ontdek onze collectie en maak van jouw huis een unieke en levendige plek, die past bij jouw persoonlijkheid en stijl.

 Hoe kan je ons herkennen?

Een onderschijdend design en een kenmerkende Ø? Dat is zeker van ons!

Contacteer Ons

Heb je een vraag voor ons?

Stel hieronder je vraag of suggestie en iemand van ons team antwoordt binnen 24u!