FAQ

Frequently asked questions

 

Hoe lang duurt het tegen ik mijn bestelling thuis heb ontvangen? 

Nørthern Lands staat garant voor een zeer snelle en gratis levering in België en Nederland. Daarom werken wij samen met vele partners die ervoor zorgen dat de bestelling geleverd word de dag na deze betaald is, echter als de bestelling vóór 16u in ons systeem geregistreerd staat.

Ik zou mijn aankoop graag willen retourneren, hoe gaat dat?

Retourneren is absoluut geen probleem, wij begrijpen dat een aankoop online soms minder afloopt dan eerst gedacht en hiervoor zijn we voorzien. U kan gratis de aankoop retourneren, mits er niet te zien is dat er gebruik is gemaakt van de aankoop. Als dit wel het geval is dan zullen wij het bedrag niet terugstorten, maar kan u wel nog steeds de aankoop houden.

 

 

 

Wij zijn 7/7 en 24/24 beschikbaar op info@northernlands.nl, voor al jouw vragen!

Als het gaat om stijl, comfort en echt leer, geef ik altijd de voorkeur aan deze jongens. Dit bedrijf maakt de beste meubels en ze kennen de designgeschiedenis van meubels. Zeer aan te bevelen.

EvelienTessemakers

Net verhuisd naar mijn nieuw appartement en op zoek naar iets natuurlijks om mijn interieur in te richten. Vond deze site en deze mensen zijn eersteklassers op het gebied van stoelen, en hun ontwerpen zijn prachtig. Iedereen moet ze eens proberen.

Sibrenvan de Vosse

Ik moet zeggen dat de ontwerpen en materiaaleigenschappen de beste zijn in de meubilairwereld. Dit bedrijf ontwerpt de meest moderne en toch historische meubels, maar op hun unieke manier. Ik heb deze meubels voor het laatste jaar gekocht en het was gewoonweg perfect.

EefkeWilms

Lees onze wekelijkse blog en leer bij over Scandinavisch design

Alvar Aalto - De Finse Grondlegger van Design

Alvar Aalto - De Finse Grondlegger van Design

Hugo Alvar Henrik Aalto is de beroemdste Finse architect/ontwerper en één van de pioniers van het organish modernisme (zie Blog 20 September 2022). Al van een vroege leeftijd toonde Aalto een interesse in en een aanleg voor de fijne kunsten, en ging architectuur gaan studeren van 1916 tot 1921 aan het Instituut voor Industriële Kunsten in Helsinki. Na het afwerken van zijn studies, werkte Aalto...

Lees verder

Zweden - het sociaal ideaal in design

Zweden - het sociaal ideaal in design

De origine van Zweeds design kan herleid worden naar de 18e eeuw, wanneer koning Gustav III een decoratiestijl initieerde dat gebaseerd was op de Europese stijl. De nadruk hierbij lag op lichtheid, comfort, eenvoud en een gevoel voor ruimte, gebruik makend van pastelkleuren, bleek-gekleurd meubilair en houten vloeren. Deze terughoudende en sobere designs reflecteerden volgens Gustav het Zweeds geloof in het morele heerschappij in bescheidenheid...

Lees verder

De ziel van het Noorden - Finland

De ziel van het Noorden - Finland

Grenzend aan Noorwegen, Zweden en Rusland ligt een van de meest Noordelijke en, geografisch gezien, afgelegen landen van de wereld: Finland. Een groot deel van dit land is bebost met dennen en sparren, het bezit ongeveer 55.000 meren en heeft uitgebreide gebieden van moerasland en rivieren. Het overleven in deze ruwe natuur was niet vanzelfsprekend en de Finnen werden vereist om op een innovatieve manier...

Lees verder

Bekijk onze producten